22 May 2016

La Balette - Le Relais des trois Mas







"Menu enfan"
「お子様メニュー」

"St. Pierre"
「皮はぎ」

"Pigions"
「鳩」







This is another one-star restaurant I love in the South of France.  The view from the restaurant is absolutely gorgeous.  The food and service are also wonderful.

The restaurant usually serves a good fish but the pigeon dish was extremely good.  It has a flavour of oriental spices and it went very well with red meat.

「ラ・バレット」コリオーのホテルにある1つ星レストラン。素晴らしい景色で有名なホテルだで、料理もとても美味しい。好みで言えば私はボーのレストランが好きだが、同じくらいに美味しくて感動した。サービスは断然にこちらが良く良い思い出だ。

アミューズは前菜は貝を大根で巻いたもので、和風っぽい印象だ。その次はコジェットの花の詰め物とアスパラガス。海辺だから魚料理が得意なのかと思ったが、鳩が美味しかった。照り照りに焼かれていて香ばしく、中東風のスパイスが効いていて絶妙に美味しかった。

デザートのチョコレートタワーも大きく、ソースのプレゼンテーションが素晴らしかった。中は洋ナシが入ったパフェでサラッと頂けた。お子様メニューも美しくて驚いた。さすがフランス。

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