29 May 2016

Home dishes in London - 1

"Broccoli with creamy sesame sauce"
「ブロッコリーの胡麻和え」

"Courgettes in Dashi"
「コジェットのお浸し」

"Courgettes with tuna in mayonnaise sauce"
「コジェットとツナのマヨネーズ和え」

"Tomatoes with Japanese basil"
「トマトとシソ」

"French potato salad"
「ポテトサラダ」

"Radish with Salt Konbu"
「ラディッシュの塩昆布あえ」

"White fish marinated in spring onion sauce"
「白身魚のネギ塩マリネ」

"Cauliflower and green peas with chicken in mayonnaise sauce"
「カリフラワーとグリーンピースと鶏のマヨネーズあえ」

"Cucumber with wakame in vinegar"
「きゅうりとワカメの梅風味酢の物」

"Smoked mackerel with avocado"
「スモーク鯖とアヴォカドの味海苔和え」

"Tomatoes with giant couscous"
「トマトとバジルとクスクスのサラダ」

"Courgettes with beacon braisee"
「コジェットとベーコンの無水ブレゼ」

"Lightly salt marinated cabbage"
「キャベツの塩もみ」

"Spinach and carrots in tofu sauce"
「白和え」

"Celery and lettuce salad"
「セロリ、レタス、シソの塩もみ」

"Roasted aubergine in dashi"
「ローストなすの出汁浸し」

These are the dishes I cooked for my sisters family during my stay in London.
ロンドンで作った家庭料理。自分用記録です。

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