27 May 2016

Fish BBQ








We've found very reasonable fishmonger in North Finchley so we bought a lot of fish.  I thought sea bass is good for BBQ because this is the BBQ style of my parents in law in France.  It was difficult to adjust the fire but it ended up very tasty grilled fish.

「魚のBBQ」今年は世界中で暑さを記録しているが、ロンドンも異常に暑くて晴れた日が続いた。近所にいい魚屋を見つけたのだが、スズキとタイが6本で10ポンドという破格だった。新鮮だったので、とりあえず塩をしておいて、週末にBBQをした。

魚のBBQとは珍しいかもしれないが、義理の家ではBBQと言ったら焼き魚なので、スズキを炭焼をしてみた。火加減が難しく、皮目は焦げてしまったが、強火で焼いたのでふっくらと仕上がり、とっても美味しかった。

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