25 February 2016

Whole meal burger buns




These are mix of regular flour and whole meal.  I made it for burgers but they were tasty as itself.  I've been baking bread everyday recently.  It's very addictive activity compares to regular cooking.

「ホールミールバンズ」全粒粉ロールをハンバーガーにしようと思って少し大きめに作ってみた。パン作りをしている人のブログを見ると、よくもそんなに毎日パン焼いてるな、と思っていたが、完全に自分も今そんな状態だ。

私は本2冊とネットの情報で独学でパン作りをしているが、少しずつ上手に美味しいパンが焼けるようになってきた。ちょっとした上達を実感し、自己満足する具合が、ハマる理由かもしれない。パン作りはハマるのだ。現在ホームベーカリーは使っておらず、この先購入する予定もない。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.