21 January 2016

Low carb lunch - 2

"Oden, Scramble eggs with konbu, salad"
「おでん、出汁昆布入りスクランブルエッグ、サラダ」

"Fried fish with courgette cheese gratin, pan fried Oden,
Salad, Konnyaku bresee"
「魚のフライ、コジェットのグラタン、おでんのソテー
サラダ、炒めこんにゃく」

"Salad of red leaves, potage of carrot, eggs and bacon"
「赤い葉のサラダ、人参とコジェットのスープ
スクランブルエッグとベーコン」

"Potato salad, salmon and avocado salad,
curry seasoned nimono"
「ポテトサラダ、アヴォカドとサーモンのサラダ
煮物のカレー味」

"Soya sauce egg, congee with carrot, cooked vegetables"
「味玉、人参のおかゆ、煮物」

It's not easy to archive meal excluding carbo if you eat out so since I'm on the low carb diet, I've been making my lunch my own.  For me it's important to have varieties of foods so that I don't fed up with dieting.

糖質制限をしていると、ランチは外食が出来ない。完全に糖質を抜いているわけではないが、炭水化物を制限すると食事の満足度が低くなるので、できるだけ品数を多く用意して、たっぷり頂くようにしている。 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.