23 March 2015

Sydney Gourmet


"Fish and Chips at Pantry, Manly"

"Grass fed - fillet at Steersons, Darling harbor"

"Grass fed - rib eye"




"Aged beef burger at The Morrisons"


"Breakfast at Brew cafe"


"Breakfast at cafe in Blue mountain"


Food in Australia is really good, especially beef and fish.  The level of food is relatively high in any restaurants.  We ate at places I didn't research before but it was surprisingly good.  I think this is due to the quality and freshness of the ingredient.  It was very obvious that they have very fresh ingredients after we visited the fish market.

In my impression,  Australian foods are not English food but it's own, a mix of many cultures.  They seem to have a strong influence on Asian and Italian immigrants.   I've seen many restaurants serve sashimi or carpaccio for entre dishes.  Also coffee is not English/American style of strain type but a steamed type of European style.

「オーストラリアの食」オーストラリアはとても美味しい。数年前に訪れた時にも思ったが、何処で食べてもあまり外れがない。特に牛肉と魚の美味しさは格別だ。これは材料の鮮度と質がよいからだと思う。とてもよい食材に恵まれているので、何を食べても美味しいのだろう。ただし物価は高い。

オーストラリアで美味しいものは、肉、魚、果物、パン、コーヒー、ワイン、ビール。オーストラリアはアジア系とイタリア系の移民がとても多く、それぞれの影響で食文化がとても高くなったのだろう。イギリスやアメリカよりはるかに美味しい。驚いたのは、コーヒーが全てイタリアや仏のスチーム式で、英米日のようなドリップ式ではないところ。

また、食材の火の通し方が上手だ。肉の焼き方はもちろんな事、魚も決して焼きすぎていない。卵もトロトロで出てきた時には、レベルが高いなと思った。また、刺身やカルパッチョが好きなようで、多くのレストランで生物の前菜があるのがいい。

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