31 January 2015

Pork balls with mushroom cream sauce


I made meat balls with minced pork and made the sauce with milk and mushrooms.  I called it mushroom creme sauce but I didn't use creme but only whole milk.

First I cooked the meat balls in chicken stock, then combined the sauce of mushrooms and milk.  I thicken the sauce with corn starch.  It really goes well with spaghetti.

「豚のミートボールのマッシュルームクリームソース」これは大きめに作った豚のミートボールに牛乳とマッシュルームで作ったソースを合わせたもの。ミートボールは鶏の出汁に煮て火を通し、マッシュルームと牛乳で作ったソースを合わせた。

クリームソースと名付けているが、クリームは使っておらず、牛乳にコーンスターチでとろみをつけたもの。スパゲッティとインゲンと人参を付け合わせに。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.