13 January 2015

Pang's Kitchen





I've visited some Cantonese restaurant with my friends in last month before I leave Hong Kong.  For my seven years of life, I didn't eat out much for some reasons.  

My friend took me to this casual Cantonese restaurant in Happy Valley.  It was small place but comfortable.  They also had wine so big plus for me.  Signature dish of "Pork with strawberry" was awesome.

パンズ・キッチン」私は7年も香港に住んでいながら、あまり外食をしなかった。理由は色々あるが、最後の1、2ヶ月で色んなところに行ってみた。香港の広東料理はさすがに美味しい。東京なんか全く太刀打ちできないレベルだ。

ここは、ハッピーヴァレーにある小さな店。友達が見つけて誘ってくれた。小さな店だが、清潔感があり良かった。ワインもあるのでゆっくり食事ができる。「苺の酢豚」が有名で、イチゴ?に少し驚いたが、これがとても美味しかった。パイナップルよりいい。

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