17 October 2014

Birthday Dinner

"Mousse de carottes au oursin"
「人参とウニのムース」

"Tartar de st. Jaques et saumon au sauce Yuzukosho"
「帆立とスモークサーモンのタルタル・柚子胡椒ソース」

"Magret de canard a la sauce estragon"
「フランス産マグレ鴨のエストラゴンソース」


"Dessert de L'atelier Robouchon"
「ロブションのデザート」



It sounds rather crazy but I cooked myself my birthday dinner with my husband.  This is only because there is no restaurant I truly like in Hong Kong.  I love wine and champagnes so we bought good bottles for it.

I love cooking itself so it was wonderful opportunity for me to cook the food exactly what I like with more budget with luxe ingredients.  There is nothing more I could wish when I can share this joy with my partner.

「誕生日ディナー」久しぶりに会う夫と過ごす週末に、自分の誕生日祝いを自分で料理した。これは香港には、私が本当に好きなレストランが無いという事と、自宅で高価なワインとシャンパンを楽しみたいという理由から。日頃より贅沢な食材を料理することが楽しかった。

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