13 August 2014

Dinner in Singapore


"Potato and broccoli salad in Salomon rose"
「ポテトとブロッコリーサラダ・サーモンのローズ仕立て」

"Roti de farci de fillet de porc au pomme vert"
「豚フィレのファルシロースト・青リンゴ風味」



I thought that my husband haven't been eating much pork dishes so I made farci of filet of pork wrapped with bacon strips.  Stuffing is ground pork with onion seasoned with dijon mustard.  I also added green apples and onions on the roasting tray.  It made a wonderful sauce with dash of rose wine in the end.

Imported Australian vegetables are much cheaper than in Hong Kong, so I made potato salad with lot of broccoli inside.

「シンガポールにて」夫が日頃あまり食べていないだろうと思うものなどを料理した。シンガポールではオーストラリア産の野菜が香港よりかなり安いので、早速ブロッコリーの料理を一つ。

豚フィレ肉は詰め物をしてベーコンで巻きローストした。ソースに酸味を足すべくグラニースミスアップルを加えてみた。シンガポール料理というよりオーストラリア料理だが、美味しく出来た。

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