04 July 2014

Paupiette de Veau





Paupiette de Veau is one of my favorite French dish.  I usually make the rolls by myself but I tried the ready made one for the first time.  They were warped with lard strips so it was very juicy.  I made this with simple ingredients; spring onion, carrots, can of tomatoes,  rose wine, fond de veau powder.

「ポピエット・ドゥ・ヴォー」これはよく知られたフレンチの家庭料理。既製品を見つけたので、初めてそれを料理してみた。私は自作する場合は豚の脂肪を巻かないが、フランスのお肉屋さんに売ってあるものはよくこの様になっている。

これはスーパー売っているものだが、とても美味しくできた。材料はシンプルに春玉ねぎ、人参、トマト缶、ロゼワイン、フォンドヴォーで煮込む。特に人参がとても美味しく感じた。フランスの野菜の味は甘くて優しい味がしてとても美味しい。

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