18 July 2014

Summer Izakaya dishes

"Namero"
「なめろう」

"Corn tofu"
「トウモロコシ豆腐」

"Shabu shabu salad"
「しゃぶしゃぶサラダ」

"Russian chicken cutlet"
「ロシア風チキンカツ」

"Nagoya chicken wings"
「名古屋風鶏手羽」

"Octopus sushi"
「たこ寿司」

I prepared easy Japanese summer dishes.  Izakaya is tavern in Japan and they serve varieties of dishes that goes well with drinks.

「夏の居酒屋料理」簡単に出来る料理で夏のおもてし。なめろうはカンパチに沢山の薬味を入れたもの。旬のトウモロコシは今甘くて美味しい。しゃぶしゃぶサラダのソースはエバラのゴマだれに桃屋の食べるラー油を混ぜたもの。これは簡単な夏の万能ソースで最近は素麺に、サラダにと多用している。たこ寿司の茹でだこは、短時間合わせ酢に浸けておくと味が染みていい。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.