08 November 2013

Early Christmas Japanese lunch



"Yuba with avocado"
「京ゆばとアヴォカド・わさび醤油で」

"Japanese persimmon with vegetables in Tofu sauce"
「白和え柿窯」

"Japanese yam with Age cooked in white stock"
「煮しめ」

"Roasted beef"
「ローストビーフ」

"Rice with sansai cooked in Pot"
「三菜ご飯」

"Deep fried shrimp ball in clear soup"
「海老しんじょ椀」

I hosted lunch in a theme of Japanese Christmas this time.  Due to my family reasons, I'm not able to host people at home in December this year anymore so I have planned all the seasonal gatherings in November.

「11月のクリスマスランチ」今年は事情により12月におもてなしが出来ないので、11月上旬にお世話になった方をお招きしてランチ会をした。今回は「和のクリスマス」のテーマだが香港ではまだ暑い日もあるので、暑苦しくないテーブルで。

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