22 June 2012

Casserole de poulet aux mais


I've recently found that the fresh corns from China is very juicy and sweet.  It's very strange but I've noticed that the corns tast much better this year which had never so fantastic in the past.  I asked my Japanese friends around and got some responses that they all noticed the difference.

I placed cut chicken breast, fresh corns, roquefort cheese, lardons and sprinkle of white wine a in casserole.  I covered the casserole with foil and cooked in the oven for half an hour.

「鶏胸肉とコーンのキャセロール焼き」最近、中国産のトウモロコシがとても美味しいので、コーンを使った料理をよくしている。これは日本からの品種が入ってきたからなのか?今年から急に美味しくなった。

鶏胸肉を食べやすい大きさに切り、生のコーン、ベーコン、ロックフォールチーズ、白ワインを少しふりかけ、塩こしょうをしてキャセロールに入れ、オーブンで焼いた。チーズはどんなチーズでもよいと思う。生クリームを足してもよいだろう。簡単で美味しい料理だが、手抜き感は否めない。

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