18 May 2012

Roti de boeuf et poivre roti


I like to make roasted peppers in summer.  I think the bell peppers taste much better when they're roasted.  I use a simple griller that I found in 100 yen shop and grill peppers right over the gas.  Then I lightly marinate the pepper in ground garlic, salt and olive oil.

「ローストビーフとローストパプリカ」私は夏になるとパプリカのローストをよく作る。パプリカは焼くと、甘みが増してとても美味しくなる。パプリカはその風味と焼いて少し焦げた香りが夏っぽく、私の夏料理にはよく登場する食材だ。

焼き方は簡単で、100円ショップのガスコンロに直置きの魚焼き?網にパプリカを置いて、四方、上下が黒こげになるまで焼く。焼けたら水を張ったボウルにとって冷まし、皮を剥く。パプリカは適当な大きさに切り、軽く塩、ニンニクのみじん切り、オリーブオイルにまぶす。これは冷蔵庫でしばらく保存がきき、サラダのトッピングなど色んな料理に応用出来る。

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