26 March 2012

Spring Brunch!



"Spring Brunch"
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Gougères
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Pissaladiere
Salade
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Poupiettes de veau
Haricots verts vapeur
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Creme caramel

We've invited a couple for sunday brunch so I prepared simple and light french course.  These dishes are typical french home dishes.  As I posting the pictures, I realized that I missed to express the season of spring.  It's better to prepare the dough of pissaladiere a night before because it needs to develop.

「春のブランチ」
グジェール
ピサラディエール
グリーンサラダ
子牛のポピエット
インゲンの蒸し物
クリーム・キャラメル

「春のブランチ」友人カップルを招き、シンプルなフレンチメニュを用意した。これらは典型的なフランス家庭料理。しかし写真をみて季節感のなさに気付いた。もうひと工夫が必要だった感じがする。ピサラディエールの生地は発酵させる必要があるので、前の晩に作るとよい。



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