17 September 2011

Oven baked meat balls



This is similar to "Lamb meat balls" I posted before, but made with beef and I added some black olives and bell pepper with tomato sauce.  I think this is the most simple and delicious way of making meat balls.

First to saute minced onion and mushrooms and add to ground beef with one egg, breadcrumbs, salt and pepper, nutmeg.  Shape the meat in balls then saute in butter in the pan just to brown outside.  Place the balls in casserole and pour the tomato sauce with black olives, sprinkle some cheese and cook it for 20 minuets in the oven.

「オーブン焼きミートボール」我が家はハンバーグよりこのミートボールを作ることが多い。私は牛挽肉の脂がないものを使用し、ほんの少しのパン粉しか加えないので、オーブンで火を通す方が、フライパンで作るより肉がふわっと仕上がる。

牛の挽肉にタマネギとマッシュルームのみじん切りのソテー、卵、少量のパン粉、塩こしょう、ナツメグを加える。肉をボールにしてフライパンにバターをひいて肉の外側だけ焼き色を付ける。キャセロールにミートボールを列べてトマトソースを流しこみ、好みでオリーブをちらし、チーズをふりかけて20分程オーブンで焼く。


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.