09 September 2011

Early Summer Dinner


Early Summer Dinner
*
Shrimp and Prosciutto with Mango salad
*
Rouleaux d'agneau aux basilic et estragon
Ratatouille
Semoule
*
Clafoutis aux Griottes (no photo) 

We invited my husband's friend while ago so my selection of the menu is rather summerly.  I used fillet of lamb and the stuffing is made from fresh basil, tarragon, pine nuts and breadcrumbs for the roll then wrapped with bacon.


初夏のディナー
エビと生ハムとマンゴーのサラダ
ラム肉のロール、バジルとエスタラゴン風味
ラタトゥイユ
クスクス
アメリカンチェリーのクラフティ(写真無し)

これは7月の初め頃に夫の友人を招いた時のメニュー。一般的に香港の食材にはあまり季節感が無いが、マンゴーなど夏っぽい食材をチョイスしている。男性がメインの招待客の場合のテーブルはモダンでシンプルなスタイルにコーディネートすることが多い。

*PC復活しました。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.