25 August 2011

Corn Flan


This is flan made with corns.  It was a perfect side dish for the sour pork, the earlier posting.  I used steamed fresh corns then pureed in food processor.  Ingredients are eggs, milk, pure of the corns, salt and pepper.  Cooked in the oven with steam for 30 to 40 minuts, depending on your tray. 

「コーンのフラン」これは前の投稿の豚のバルサミコ煮に合わせて作ったもの。豚を酸っぱく作ったので、コーンのほんのりした甘みがと、クリーミーさが絶妙にマッチした。コーンは生を一度蒸し、フードプロセッサーで滑らかする。それに牛乳、卵を加えて塩こしょうで味付けする。オーブンのトレイにに水を張って湯煎で30−40分(キャセロールの大きさ次第)程焼く。

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.