25 July 2011

Feta cheese and olive tart








This is a simple and easy tart using frozen "Pate Brisee".  Ingredients are feta cheese, black olives, roasted bell pepper, red onions slices, tomate sauce and fresh basil.

It's better to make roasted pepper before hand so you can make this in 15 minuets.  It's good to serve as aperitif or you can serve as lunch with some green salad.

「フェタチーズとオリーブのタルト」これは冷凍の「パート・ブリゼ」を使って焼いた簡単なタルト。上に乗っているものは、フェタチーズ、黒オリーブ、パプリカのロースト、赤タマネギのスライス、トマトソース、フレッシュバジル。

これは、パプリカのローストは事前に作っておけば、材料をのせて15分焼いて出来るとても簡単なタルト。アペリティフとしてもよいし、グリーンサラダを添えてランチにもよい。

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