24 May 2011

Iberico pork saute








Iberico pork is very different from ordinary pork.  I think normal pork of "pork loin" tend to become very dry when you saute without any crust or coating with flour, but Iberico pork is the best to be eaten simple preparation because the taste of the meat itself is really delicious.

Side dishes are chick peas cooked with tomato and asparagus blanched and sauteed in butter.

「イベリコ豚のソテー」イベリコ豚でも少しグラムで安いロースの部位をソテーした。普通の豚肉のロースはやはり単にソテーしても固くて味が無く、あまり美味しいとは思わないので、豚カツにしたり、小麦粉をはたいて焼いたり、ソースを添えてアレンジをする。しかしイベリコ豚や鹿児島の黒豚などは肉自体がとても美味しいのでシンプルに頂く方がよいと思う。

付け合わせはひよこ豆のトマト煮とアスパラガスを軽く茹でてバターを和えたもの。

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