16 November 2010

Supreme de Volaille aux champignons















This is Chicken breast rolled with chicken fillet mignon and mushroom mousse.  When you buy a whole chicken breast, it usually comes with the fillet, so I grounded that part in the food processor with some cream and mixed with saute of mushroom and eshallot.

Pound the breast with meat pounder then roll up the mushroom mixture and tide with the strings.  Cook in the le Creuset  with the lid on.

「鶏スプリーム、キノコのムース巻き」は一見面倒に見えるが、手際を覚えればそうでもない。こちらの鶏胸肉は「ささみ」が一緒についてくる事が多いのでその肉をキノコのみじん切りと一緒にムースにして巻き、ルクルゼで蒸し焼きにした。ファルスにはレーズンをワインで戻したものを加えた。

フランス料理は少し手間をかけたものになると、必ずこの様な肉を肉のファルスで詰めるものが多い。付け野菜は缶詰のグリンピースをベーコンと少量のクリームでサッとに煮たものと人参のグラッセ。

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