13 January 2010

Spaghetti alla Pescatora


I use good quality of seafood mix for this tomato pescatore sauce.  It's a bad idea to cook any kind of seafoods for long time even they are frozen mix.  The trick to make this sauce tasty as using real seafood is not to over cook.

Usually seafood mix, frozen or not frozen contains a lot of water. Drain well if they are frozen, then season and flour them lightly.  Saute them in olive oil not to move around, when they're cooked remove from the pan.

Separately parere you tomato sauce, personally I just love the can of  Delmonte Tomato sauce.  You can saute some garlic, basil leaf or some olives to the sauce and add back the seafood mix.

簡単トマトペスカトーレのコツはシーフードミックスを煮詰めないこと。水分を切って味付けをし、小麦粉にまぶしてオリーブオイルで炒める。このときも中の水分を逃がさないようにあまり動かさずに外をコーティングする感じ炒め、火が通ったら一旦プライパンから取り出す。トマトソースを用意する。こくを出すためにはオリーブオイルでにんにくを炒めた所にソースを加える。お好みでバジルやオリーブを加えて最後にミックスを戻してパスタに合える。



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